Robert Raaijmakers

iBanana.nl :: Voedsel :: Jongerenwebsite :: Google Analytics
Optimaliseren en uitbreiden van website
Projecten
Appollo's web »
 

 
Project informatie

Stichting iBanana houdt zich bezig op het gebied van jongeren en voedsel. Ze willen een portaal bieden voor jongeren waar ze hun mening en vragen over voedsel kwijt kunnen.

Het ontwikkelen van de website voor iBanana was een opdracht met verschillende uitdagende aspecten. Zo moest alle content (incl. de reacties) op de website goed beheerbaar zijn. Ook moest er de mogelijkheid komen voor niet leden om wel te kunnen reageren op nieuws items, stellingen en video's.

Na in gesprek te zijn geweest met iBanana heb ik een voorstel gedaan voor verandering van de layout en het opener maken van de website. Uiteindelijk hebben ze zelf de layout aangedragen en heb ik het CMS geïmplementeerd en de website volledig opgebouwd.

De website van iBanana is hier te vinden.

Begin 2012 ben ik gestart met het doorvoeren van enkele wijzigingen aan de website. Zo wilden ze graag dat er meer integratie kwam met sociale media. Uiteindelijk zijn de reacties van de site afgehaald en kunnen alleen gebruikers met Facebook nog reageren. Verder zijn de bekende social media knoppen toegevoegd aan de website.

 
RRCms

Deze website wordt door de opdrachtgever onderhouden met behulp van RRCms. Een CMS ontwikkeld door Robert Raaijmakers.

 

Gerelateerde projecten

Projecten uitgevoerd door Appollo's Web:

 
Uitgevoerde taken

  • SEO Optimalisatie
  • Zorgen voor interactie
  • Beheerbaar maken van website

 
Contact