Robert Raaijmakers

 
Wie ben ik?

Robert Raaijmakers, geboren op 17 mei 1990 te Woerden. Momenteel in vaste dienst bij Avanade.

Op een persoonlijke en professioneel niveau iemand die snel leert en een flexibel persoon. Kan goed in teamverband werken en weet waar de prioriteiten gesteld moeten worden. Uitgedaagd door moeilijke problemen en bereid zich in te zetten om de beste oplossing te vinden en alle aspecten hierin mee te nemen.

 
Downloads

Curriculum Vitae (Nederlands)
Curriculum Vitae (Engels)
 

 
Opleidingen

HBO Informatica (September 2008 - Juni 2012)

HBO Informatica op Chr. Hogeschool Windesheim (Propedeuse behaald, juni 2009)

  • Minor Web Technology
  • Minor Gaming
  • Minor Werkend Leren (Stage Vrieling Adviesgroep)

HAVO (2006 - 2008)

Diploma HAVO behaald op 't Atrium, profiel NT met Economie 1

VWO (2002 - 2006)

VWO, leerjaar 1 tot en met 4

 

 
Werkervaring

Avanade (September 2012 - heden)

Als solution developer bij Avanade werk ik met klanten samen om Microsoft Dynamics CRM te implementeren en software te schrijven waarmee ze het volgende level bereiken. Op het moment ben ik bezig om mijn Microsoft Dynamics CRM 2011 Applications certificaat te behalen.

ZZPer (Juli 2009 - heden)

Als freelancer ontwikkel ik websites voor verschillende bedrijven. Zo heb ik o.a. geholpen met het ombouwen van CamperVerzekering.nl en websites opgezet voor iBanana en Aart Houwink Consultancy.

Netivity (Februari 2012 - Juni 2012)

Als stagiair heb ik een half jaar gewerkt aan het ontwikkelen van een voorraadbeheersysteem. Met behulp van dit systeem is het bestellen van de boodschappen bij een supermarktketen een fluitje van een cent geworden. Met een handscanner worden de inkomende en geconsumeerde producten gescand. Vervolgens rekent een complex algoritme het gemiddelde verbruik uit en geeft een besteladvies. De bestelling kan vervolgens direct verstuurd worden naar de webshop van de supermarktketen.

Vrieling Adviesgroep (September 2011 - Januari 2012)

Als stagiair heb ik een half jaar gewerkt aan het ontwikkelen van een iPad applicatie. Met behulp van deze applicatie is een hoop papierwerk overbodig en kunnen de verzekeringsadviseurs op de offerte offertes aanvragen. Deze worden vervolgens direct verwerkt in de back-end.

Wero Systems (November 2010 - Januari 2011)

Als stagiair heb ik tien weken gewerkt aan de uitbreiding van het Call & Actie registratiesysteem dat intern gebruikt wordt bij Wero Systems.

TNT Post (Oktober 2009 - December 2010)

Bij TNT Post heb ik wat studentenwerk gedaan, voornamelijk het sorteren van pakketjes om ervoor te zorgen dat deze op de juiste bestemming aankomen.

Autobedrijf Rutgers (Mei 2009 - September 2009)

Voor Autobedrijf Rutgers heb ik een oude DOS applicatie omgezet naar een nieuwe PHP applicatie. Hiervoor moest de DOS database geconverteerd worden naar MySQL en ik heb daarbij meteen veel vernieuwingen doorgevoerd voor het klant- en autogegevens beheer systeem.

McDonald's Amersfoort-Noord (September 2006 - Juli 2009)

Als manager bij McDonald's Amersfoort-Noord was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant met betrekking tot personeel, hygiëne, en operations. Ik gaf leiding aan de medewerkers, opende en sloot het restaurant. Daarnaast trainde ik medewerkers en coachte ik crewtrainers. Ook hield ik de omzet scherp in de gaten, maakte een dagplanning, telde kassa's, maakte stortingen en bestelde de voorraad voor de volgende dag.

Diversen (Juli 2002 - Oktober 2008)

Gedurende deze periode voor verschillende bedrijven part-time gewerkt

Bekijk Projecten »
 

 
Overige activiteiten

Opleidingscommissie (2010 - 2011)

Op Chr. Hogeschool Windesheim maak ik deel uit van de opleidingscommissie (OC). Ik ben een contactpunt voor als mensen vragen hebben over de studie of problemen over toetsen hebben te melden. Deze speel ik vervolgens door aan de OC en van hieruit onderneemt de commissie actie.

Diverse websites (2007 - 2010)

Gedurende deze periode heb ik voor verschillende vrienden websites in elkaar gezet. Zo heb ik een website (VanDisPhotography.nl) gemaakt met als hoofddoel om afbeeldingen op een mooie manier weer te geven en te zorgen dat de beheerder van de website de foto's snel kon uploaden. Door afbeeldingen met FTP in een map te zetten maakte het script er automatisch thumbnails en albums van.
Voor Indira Houwink heb ik een weblog gemaakt. Deze website bevat een fotoalbum die met hetzelfde principe werkt als VanDisPhotography.nl en daarnaast kan ze blogs plaatsen op de site via een simpel opgezet CMS.

Licht techniek (2007 - 2008)

Na schooltijd heb ik deel uitgemaakt van het techniek team op 't Atrium. Ik was de teamleider van de lichttechniek en maakte lichtplannen voor de schoolfeesten en toneelproducties.

 

 
Vaardigheden & Competenties

Talen

Nederlands (moedertaal) en Engels (goed in woord en geschrift)

Cursussen & Certificaten

  • Microsoft Dynamics CRM 2011 Applications (MB2-868) (Certificaat, sept 2012)
  • The 7 Habits of Highly Effective People (Student Certificaat)
  • Foundation in IT Service Management (Certificaat)

Studie gerelateerde competenties

Programmeer talen
JAVA, C#, C++

Web programmeer talen
PHP, (My)SQL, XML, JavaScript (o.a. kennis van jQuery), CSS, HTML

 

 
Hobby's

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, waaronder volleybal, en om met computers te werken. Ik vind het vooral leuk om voor anderen en mezelf websites te maken met Photoshop, MySQL en AJAX. Door het jaar heen loop ik buiten door natuurgebieden en maak ik veel foto's van planten, dieren en mensen. Ik ben creatief en vind het leuk om nieuwe dingen te leren.